De laatste dag is helaas alweer aangebroken we hebben al een heel end kunnen bouwen gelukkig. We hebben de laatste loodjes gelegd aan het bouwen van de voorgevel we zijn zelfs zo hard gegaan, dat zelfs alle grote stenen op zijn gekomen. We hebben met 12 man dus in totoaal 5500 stenen gelegd in 1 week tijd. We hebben zeer mooie tijden gehad.

Helaas moesten we afscheid nemen van de mensen op de bouw want voor ons was er geen werk meer over de mannen gingen verder met het storten van het beton voor de balk rond op de buitenmuren daar konden we niet verder mee helpen want ze kregen het beton niet zo snel aangemaakt.

Dan is het alweer tijd om de tassen te gaan pakken en de laatste woorden tegen onze gast gezinnen te zeggen en dan kunnen we gaan beginnen aan de terug reis iedereen is er ook wel aan toe zo`n week zwoegen met het mooie weer dat we hier hadden is iedereen al weer lekker op kleur als of het lijkt dat we een week in de zon hebben gelegen.

Dan is het zover de tassen zijn gepakt de laatste lieve woorden naar het gezin zijn gezegd. De laatste keer dat we ze kunne bedanken voor de geweldige week die iedereen heeft gehad en dan is het zover de bus is gepakt en de we zijn er klaar voor de lange weg terug naar huis weer lekker naar ons oude vertrouwde Nederland.

Dan worden de afscheid woorden van Henk naar Jozef gezegd en de bedankjes van iedereen aan de gezinnen nog ondersteund in het Hongaars en dan gaan we onder begeleiding van Ilona gaan we dan naar de grens van Oekraïne en Hongarije, daar hebben we David weer ontmoet die ons met zijn ervaring de grens heeft over gebracht en die bracht ons op de goeie weg. De zon begint onder te gaan zodra we richting Boedapest rijden om Jan-Willem en Caroline afzetten en wij zelfstandig de weg vervolgen de zon achterna richting Nederland, Cruise control op 120 en de geweldige verhalen nog eens ophalen om de week te bespreken met elkaar, en alles nog een keer te beseffen dat we met z’n alle zoveel werk hebben kunnen verzetten is toch echt een wonder geweest en zijn we ook zeer dankbaar voor dat we de kracht en doorsettings vermogen van elkaar konden gebruiken waar het nodig was. De steun die iedereen van elkaar kreeg om de laatste lootjes door te zetten was geweldig iedereen nogmaals bedankt voor de geweldige tijd, gesprekken en humor die we hebben gehad .

Groetjes van ,

Erik en Kevin.

120170929 132222220170929 1608253facebook 15067967014294FB IMG 1506771802412